ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΙΝΙ.

Βρες όλες τις συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις σχετικά με την online κράτηση MINI όπως: Πώς λειτουργεί η online πληρωμή της χρέωσης κράτησης; Πώς θα δεσμευτεί το αυτοκίνητο αποκλειστικά για εσένα;

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι. Με τη σύνδεση αποκτάς πρόσβαση στις κρατήσεις σου, στα προτιμώμενα αυτοκίνητα και στα προσωπικά σου στοιχεία.

Μπορείς να αλλάξεις τα προσωπικά σου στοιχεία στο προφίλ MyMINI, στην ενότητα "Αλλαγή στοιχείων προφίλ".

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή του αυτοκινήτου για το οποίο ενδιαφέρεσαι, παρακαλούμε επικοινώνησε με έναν Επίσημο Έμπορο MINI.

Η Κράτηση με χρέωση είναι ένα αίτημα κράτησης με πρόθεση αγοράς του αυτοκινήτου από τον Επίσημο Έμπορο. Η χρέωση κράτησης απαιτείται για τη δέσμευση του αυτοκινήτου μέχρι τη σύναψη του συμβολαίου.

Η χρέωση κράτησης είναι απαραίτητη για τη δέσμευση του αυτοκινήτου για τη χρονική περίοδο μέχρι την ημέρα σύναψης του συμβολαίου. Εντός αυτής της χρονικής περιόδου κανείς άλλος δεν μπορεί να δεσμεύσει το αυτοκίνητο στην πλατφόρμα. Όταν συναφθεί το συμβόλαιο, το αυτοκίνητο θα αφαιρεθεί από την πλατφόρμα και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση.

Εάν συναφθεί το συμβόλαιό σου, η χρέωση κράτησης θα συμψηφιστεί με την τελική σου πληρωμή ή/και το συμβόλαιο χρονομίσθωσης. Εάν το συμβόλαιο δεν συναφθεί, η χρέωση θα επιστραφεί στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Το Αίτημα για Επικοινωνία είναι ένα μη δεσμευτικό αίτημα επικοινωνίας. Εάν έχεις ερωτήσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπί Αίτημα για Επικοινωνία για να στείλεις ένα αίτημα απευθείας στον αντίστοιχο Επίσημο Έμπορο. Ο Επίσημος Έμπορος θα επεξεργαστεί το αίτημά σου και θα επικοινωνήσει μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Ναι, θα λάβεις το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στις εικόνες.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με το  Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών MINI μέσω e-mail ή αποστέλλοντας ένα αίτημα επικοινωνίας.

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς επικοινώνησε με τον Επίσημο Έμπορο.

Κατά την επιλογή ενός αυτοκινήτου κάνε κλικ στο εικονίδιο αστεριού για να το προσθέσεις στις Προτιμήσεις. Συνδέσου στο MyMINI για να δεις τα αποθηκευμένα αυτοκίνητά σου.

Κράτηση και Πληρωμή

1. Σύνδεση ή εγγραφή στο MyMINI

Μετά την επιλογή ενός μοντέλου και κάνοντας κλικ στην "Κράτηση με χρέωση" θα πρέπει να συνδεθείς ή να εγγραφείς στο MyMINI

2. Προσωπικά στοιχεία

Συμπλήρωσε την ιδιωτική ή επαγγελματική σου διεύθυνση και αποδέξου την επικοινωνία για σκοπούς μάρκετινγκ

3. Το αυτοκίνητό σου

Τελευταίος έλεγχος όλων των λεπτομερειών του αυτοκινήτου, της διεύθυνσης χρέωσης και της αποδοχής των όρων και προϋποθέσεων

4. Πληρωμή

Συμπλήρωσε τα στοιχεία πληρωμής και κάνε κλικ στην "Κράτηση με χρέωση"

Ναι. Με τη σύνδεση αποκτάς πρόσβαση στις κρατήσεις σου, στα προτιμώμενα αυτοκίνητα και στα προσωπικά σου στοιχεία.

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στην κράτηση που πραγματοποίησες νωρίτερα ακολούθησε τα εξής βήματα:

  1. Συνδέσου στη δικτυακή πύλη MyMINI κάνοντας κλικ στο κουμπί Σύνδεση, στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας
  2. Μετά τη σύνδεση θα βρεις την κράτηση που πραγματοποίησες νωρίτερα στην ενότητα "Κρατήσεις"

Μπορείς να αλλάξεις τα προσωπικά σου στοιχεία στο προφίλ MyMINI στην ενότητα "Αλλαγή στοιχείων προφίλ".

Για πληροφορίες σχετικά με το τιμολόγιό σου επικοινώνησε με τον Επίσημο Έμπορο.

Ναι, μπορείς να ακυρώσεις την κράτησή σου και να σου επιστραφεί το ποσό χρέωσης. Εάν θέλεις να ακυρώσεις την κράτησή σου, επικοινώνησε με τον Επίσημο Έμπορο.

Ναι, μπορείς να παρακολουθήσεις την κατάσταση στο προφίλ MyMINI στην ενότητα "Κρατήσεις".

Ναι. Αφού πραγματοποιήσεις την κράτηση μπορείς να κλείσεις ένα test drive στον Επίσημο Έμπορο.

Ναι, εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις μια κράτηση θα πρέπει να επιβαρυνθείς με τη χρέωση κράτησης. Το ύψος της χρέωσης κράτησης καθορίζεται από τον Επίσημο Έμπορο και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το αυτοκίνητο. Εάν πραγματοποιήσεις την κράτηση του αυτοκινήτου αυτή η χρέωση θα πιστωθεί ως προκαταβολή. Εάν δεν προχωρήσεις στη σύναψη συμβολαίου, η χρέωση θα σου επιστραφεί.

Το ύψος της χρέωσης κράτησης καθορίζεται από τον Επίσημο Έμπορο και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το αυτοκίνητο. Εάν πραγματοποιήσεις την κράτηση του αυτοκινήτου αυτή η χρέωση θα πιστωθεί ως προκαταβολή. Εάν δεν προχωρήσεις στη σύναψη συμβολαίου, θα σου επιστραφεί η προκαταβολή.

Οι online κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν προς το παρόν με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

  • Δεν διαθέτεις επαρκές πιστωτικό όριο στον λογαριασμό σου
  • Ο λογαριασμός σου έχει κλείσει
  • Η πιστωτική σου κάρτα έληξε
  • Η πληρωμή σου είναι ληξιπρόθεσμη
  • Ο λογαριασμός σου έχει καταγγελθεί για απάτη

Όχι. Η εκ των προτέρων κράτηση δεν αποτελεί προϋπόθεση για την αγορά του αυτοκινήτου, όμως θα "δεσμεύσει" το αυτοκίνητο μέχρι να συναφθεί το συμβόλαιο αγοράς του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη για το αυτοκίνητο επικοινώνησε με τον Επίσημο Έμπορο για να ακυρώσεις άμεσα την κράτηση. Τα χρήματα θα σου επιστραφούν όταν ο Επίσημος Έμπορος πραγματοποιήσει την ακύρωση.

Ναι. Επικοινώνησε με τον Επίσημο Έμπορο για να ακυρώσεις άμεσα την κράτηση. Τα χρήματα θα σου επιστραφούν και θα μπορείς να επιλέξεις ένα νέο αυτοκίνητο όταν ο Επίσημος Έμπορος πραγματοποιήσει την ακύρωση. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αλλαγή αυτοκινήτου επικοινώνησε με τον Επίσημο Έμπορο.

Ναι. Στο βήμα "Προσωπικά στοιχεία" της διαδικασίας πληρωμής μπορείς να ορίσεις εάν είσαι ιδιώτης ή επαγγελματίας.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό θα πιστωθεί με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποίησες. Θα λάβεις μία επιβεβαίωση της ακύρωσης μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία.

Έχεις δικαίωμα να ακυρώσεις οποιαδήποτε στιγμή το συμβόλαιο χωρίς να αναφέρεις αιτιολογία. Για να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης παρακαλούμε ενημέρωσέ μας με σαφή δήλωση για την απόφαση να υπαναχωρήσεις από το συμβόλαιο. Μπορείς είτε να συμπληρώσεις τη φόρμα υπαναχώρησης είτε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο δήλωσης και να το στείλεις ταχυδρομικά ή μέσω e-mail στον Επίσημο Έμπορο/πωλητή. Το όνομα του Επίσημου Εμπόρου, η διεύθυνση και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εάν είναι διαθέσιμη) θα σου αποσταλούν κατά την πραγματοποίηση της κράτησης. Όταν ο Επίσημος Έμπορος λάβει τη δήλωση, θα σου αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την επιβεβαίωση της ακύρωσης.

Για να τηρήσεις την προθεσμία ακύρωσης αρκεί να στείλεις την ειδοποίηση για την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν από τη λήξη της περιόδου ακύρωσης.

Παρακολούθηση

Ο Επίσημος Έμπορος θα σου επιστρέψει άμεσα ολόκληρο το ποσό μόλις λάβει την ειδοποίηση ακύρωσης μετά την πραγματοποίηση της κράτησης. Για την επιστροφή ο Επίσημος Έμπορος θα χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποίησες στην αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί μαζί σου κάτι διαφορετικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιβαρυνθείς με έξοδα για αυτήν την επιστροφή χρημάτων.